RUNDVEELOKET

Uiergezondheid in de praktijk : Wat kan (nog) beter?

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Project DISARM
Plaats:
Melkveebedrijf Van Nespen , Mosselbank 39a, Vrasene

Toevoegen aan kalender 2021-10-21 02:00:00 2021-10-21 02:00:00 21 oktober - Uiergezondheid in de praktijk : Wat kan (nog) beter?   Uiergezondheid in de praktijk: Wat kan (nog) beter? Donderdag 21 oktober 2021 13u30 - 16u30   Bent u melkveevouder of erfbetreder en wilt u graag de uiergezondheid van de veestapel naar een hoger niveau tillen? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst in Vrasene op 21 oktober! Tijdens de studiemiddag wordt u in kleine groepjes doorheen de stal geleid langs de deelnemende partners, die u laten kennismaken met de meest recente ontwikkelingen op het vlak van uiergezondheid en verantwoord antibioticumgebruik Het aantal plaatsen is beperkt en in overeenstemming met de geldende corona maatregelen: schrijf u daarom nu in via onderstaande link: INSCHRIJVEN Programma 13:30u   Ontvangst 13:45u   Aanvang rondgang 16:30u   Nabespreking met een hapje & drankje Vetoquinol - Dr. Marina Stevens Bacteriologisch onderzoeken, niet enkel zinvol in studieboeken M-team - Helena Reydams Preventie & controle van mastitis: Back to basics Cow Coach - Dr. Kristine Piccart Melkrobot vs. klassiek melken: Verschil voor uiergezondheid Dr. Zyncke Lipkens De kunst van het (selectief) droogzetten Lely - Sjaak Vullings, Priscilla Denissen en Celine Debuf Een optimale uierverzorging bij robotmelken Meer info? Contacteer Kristine Piccart via kristine@cowcoach.be of tel 32 0 476 43 81 85 Met de steun van:   Location Project DISARM Project DISARM Europe/Brussels public

Header

 

Uiergezondheid in de praktijk:

Wat kan (nog) beter?

Donderdag 21 oktober 2021
13u30 - 16u30

 

Bent u melkveevouder of erfbetreder en wilt u graag de uiergezondheid van de veestapel naar een hoger niveau tillen? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst in Vrasene op 21 oktober!

Tijdens de studiemiddag wordt u in kleine groepjes doorheen de stal geleid langs de deelnemende partners, die u laten kennismaken met de meest recente ontwikkelingen op het vlak van uiergezondheid en verantwoord antibioticumgebruik Het aantal plaatsen is beperkt en in overeenstemming met de geldende corona maatregelen: schrijf u daarom nu in via onderstaande link:

INSCHRIJVEN

Programma

13:30u   Ontvangst

13:45u   Aanvang rondgang

16:30u   Nabespreking met een hapje & drankje

Vetoquinol - Dr. Marina Stevens
Bacteriologisch onderzoeken, niet enkel zinvol in studieboeken

M-team - Helena Reydams
Preventie & controle van mastitis: Back to basics

Cow Coach - Dr. Kristine Piccart
Melkrobot vs. klassiek melken: Verschil voor uiergezondheid

Dr. Zyncke Lipkens
De kunst van het (selectief) droogzetten

Lely - Sjaak Vullings, Priscilla Denissen en Celine Debuf
Een optimale uierverzorging bij robotmelken

Meer info? Contacteer Kristine Piccart via
kristine@cowcoach.be
of tel 32 0 476 43 81 85

Met de steun van:

Sponsors