RUNDVEELOKET

Vorming - Economisch beslissen op het melkveebedrijf

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Boeren op een Kruispunt
Plaats:
ILVO Dier - Scheldeweg 68, 9090 Melle

Toevoegen aan kalender 2023-12-19 01:00:00 2023-12-19 01:00:00 Dinsdag 19 december: Vorming - Economisch beslissen op het melkveebedrijf Vorming Economisch beslissen op het melkveebedrijf Wat: Hoeveel moet mijn rund minimaal nog produceren om uit de kosten te geraken? Welke parameters zijn – naast de melkgift – belangrijk om mee te nemen in de vervangingsstrategie? Hoeveel jongvee heb ik nodig en hoe plan ik de KI om maximale vleesopbrengsten te genereren? Op al deze vragen gaan we dieper in tijdens de vorming ‘Economisch beslissen op het melkveebedrijf’.  Matthieu Frijlink, coördinator van het ILVO Rundveeloket, neemt ons mee in een gedeelte theorie en stelt ons vervolgens enkele rekentools voor die melkveehouders helpen om economisch verantwoord te beslissen.  Inschrijven is GRATIS, maar verplicht via info@boerenopeenkruispunt.be tot 10/12/2023. Wanneer: Dinsdag 19/12/2023 om 13:30 uur Voorziene duur: 2 uur *In geval van onvoldoende deelnemers, kan de vorming uitgesteld worden naar een later moment.  Waar: ILVO DIER 68 - Scheldeweg 68, 9090 Melle Meer info: sarah@boerenopeenkruispunt.be     Location Boeren op een Kruispunt Boeren op een Kruispunt Europe/Brussels public

Vorming

Economisch beslissen op het melkveebedrijf


Wat:

Hoeveel moet mijn rund minimaal nog produceren om uit de kosten te geraken? Welke parameters zijn – naast de melkgift – belangrijk om mee te nemen in de vervangingsstrategie? Hoeveel jongvee heb ik nodig en hoe plan ik de KI om maximale vleesopbrengsten te genereren?

Op al deze vragen gaan we dieper in tijdens de vorming ‘Economisch beslissen op het melkveebedrijf’. 
Matthieu Frijlink, coördinator van het ILVO Rundveeloket, neemt ons mee in een gedeelte theorie en stelt ons vervolgens enkele rekentools voor die melkveehouders helpen om economisch verantwoord te beslissen. 

Inschrijven is GRATIS, maar verplicht via info@boerenopeenkruispunt.be tot 10/12/2023.

Wanneer:

Dinsdag 19/12/2023 om 13:30 uur

Voorziene duur: 2 uur

*In geval van onvoldoende deelnemers, kan de vorming uitgesteld worden naar een later moment. 

Waar:

ILVO DIER 68 - Scheldeweg 68, 9090 Melle


Meer info:

sarah@boerenopeenkruispunt.be

 

Boeren op een Kruispunt